Golf Tempo & Grip Trainer

Trenažér tempa golfového švihu a úchopu je dokonalá golfová tréninková pomůcka, která pomáhá zlepšit tempo švihu, načasování a polohu úchopu.

590 Kč

488 Kč bez DPH

  • Kód produktu: JC2022032
  • Kat. číslo: JC2022032
  • EAN: 8594213281056
Trenažér tempa golfového švihu a úchopu je dokonalá golfová tréninková pomůcka, která pomáhá zlepšit tempo švihu, načasování a polohu úchopu. Tento trenažér lze použít k zahřátí, protažení a může dokonce pomoci při budování svalů, které potřebujete ke zlepšení. Tato pomůcka je konstruována pro použití pravorukými golfisty a je vybavena odnímatelnými závažími, která simulují dřeva i železa. Tento trenažér, který je ideální pro tréninky v hale i venku, je lehký a kompaktní, takže ho snadno uložíte do golfového bagu a můžete si ho vzít s sebou, ať už trénujete kdekoli.Díky speciálnímu treninkovému gripu,si osvojíte správné držení golfové hole.
Golf Performance
K tomuto výrobci nemáme prozatím vytvořen žádný popis.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5779

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA