GNP Waterless & Wax 3v1 Automotive sada

Obsahuje: 750 ml přípravku Waterless & Wax 3v1 v rozprašovači, 150 ml přípravku Glass & Mirror Cleaner Automotive v rozprašovači, 3 mikrovlákenné leštící utěrky, jednorázové rukavice

789 Kč

652 Kč bez DPH

  • Kód produktu: GNPWL3V1SADA
  • Kat. číslo: GNPWL3V1SADA
  • EAN: 8595616501123
GNP Autokosmetika Waterless & Wax 3v1 vrátí vašemu autu během několika minut reprezentativní vzhled. Před důležitou schůzkou, jednáním nebo třeba rodinnou oslavou. Přípravek se chová jako čistič a tekutý vosk. Na povrchu karoserie vytvoří ochrannou vrstvu nanočástic, díky které odstraníte špínu lehkým setřením a která automobil ochrání před usazováním nečistot. S jednou lahví roztoku vyčistíte 15 až 50 m2karoserie. Součástí balení je i 150 ml přípravku GNP čištění a ochrana autoskel, se kterým vyčistíte skla a zrcátka svého vozu do dokonalé průhlednosti. Díky GNP čistícímu přípravku získáte při jízdě jistotu a dokonalý přehled o dění na vozovce. Roztok vytvoří na povrchu skla ochrannou vrstvu nanočástic a zbaví okna a zrcátka vašeho auta skvrn a usazeného prachu. S jednou lahví přípravku vyčistíte 15 až 50 m2 plochy.
K tomuto výrobci nemáme prozatím vytvořen žádný popis.
Odkaz na stránky značky:
www.nanoprotech.cz/

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA