Laserový dálkoměr GPO Flagmaster 1800 Black/white

FLAGMASTER 1800 vám dává příležitost měřit reflexní objekt přesně a opakovaně až do vzdálenosti 1800 metrů. (Maximální měřící vzdálenost závisí na podmínkách prostředí a odrazivosti měřeného objektu.)

9 400 Kč

7 769 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Barevné provedení : Black/White

  • Kód produktu: GLRF1800
  • Kat. číslo: GLRF18
  • EAN: 4260527410638

Německá kvalita v každém detailu s desetiletou zárukou na optiku. 

Měření vzdálenosti až 1800 metrů
FLAGMASTER 1800 vám dává příležitost měřit reflexní objekt přesně a opakovaně až do vzdálenosti 1800 metrů. (Maximální měřící vzdálenost závisí na podmínkách prostředí a odrazivosti měřeného objektu.)

Režim Hyperscan se 3 měřeními za sekundu

Technologie Dual PinSeeker

FLAGMASTER 1800 kombinuje dvě technologie PinSeeker v jednom produktu. Pokud má vaše golfové hřiště vlajky s hranolem nebo jiným reflexním materiálem, FLAGMASTER 1800 tento odraz zachytí. Vlajky bez reflexního materiálu jsou detekovány pomocí další technologie. FLAGMASTER 1800 můžete tedy používat na všech golfových hřištích. 

Legální indikátor pro účast na oficiálních turnajích
FLAGMASTER 1800 je vybaven vizuálním indikátorem. Tento indikátor umožňuje používat FLAGMASTER 1800 na oficiálních turnajích. Pokud je aktivován režim SLOPE, který zobrazuje vzdálenost s přihlédnutím k úhlu terénu, dvě LED diody na přední straně budou blikat. Režim SLOPE můžete vypnout a dálkoměr oficiálně používat v turnajích. 


Korekce sklonu

FLAGMASTER 1800 je vybaven vizuálním legálním indikátorem. Tento indikátor umožňuje používat FLAGMASTER 1800 v oficiálních turnajích. Pokud je aktivovaný režim SLOPE, který vám ukazuje vzdálenost s ohledem k úhlu terénu, a není povolen v oficiálních turnajích, dvě LED diody na přední straně dálkoměru budou blikat. Režim SLOPE můžete vypnout a používat FLAGMASTER 1800 i v oficiálních turnajích.

Ovladatelné jednou rukou

Speciální záruka zahrnuje jedinečnou 10-roční záruku na optiku / mechaniku a 2-roční záruku na elektroniku.


 

Název souboru
GPO_katalog_CZ STÁHNOUT
GPO_katalog_SK STÁHNOUT
GPO manál CZ STÁHNOUT
GPO manuál SK STÁHNOUT
GPO GmbH & Co.KG
GPO, German-Precision-Optics, je mezinárodní společnost, která vytváří a prodává prémiové outdoorové optické produkty pro sportovní nadšence, kteří hledají pro svůj sport vysoce kvalitní prémiovou optiku.

Globální ředitelství GPO, GmbH se nachází v Mnichově a americké ředitelství GPO se nachází ve Virginii. Toto geografické rozdělení zabezpečuje, že se na globální trh dostávají nejlepší sportovní optické přístroje na světě. Tato ředitelství společně řeší dizajn, technické provedení, výrobu a distribuci, aby produkty splňovaly nejvyšší požadavky ve všech cenových rovinách a produktových segmentech.

Společnost GPO se pyšní zaměstnáváním nejinteligentnějších, nejtalentovanějších a nejkreativnějších německých inženýrů, kteří díky svým dovednostem zajišťují, aby veškerá optika GPO měla špičkovou úroveň a unikátní vlastnosti.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA