Fujikura Wood Shaft Black Ventus 60, Extra Stiff

Výjimečně navržený systém Ventus je navržen tak, aby výrazně zlepšil rozptyl střely a maximalizoval rychlost míče, zejména při střelách mimo střed.

9 750 Kč

8 058 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Shaft: Fujikura Black Ventus

  • Kód produktu: VNTBK60WX
  • Kat. číslo: VNTBK60WX
  • EAN: 8594213280172

VENTUS

Výjimečně navržený systém Ventus je navržen tak, aby výrazně zlepšil rozptyl střely a maximalizoval rychlost míče, zejména při střelách mimo střed. Ventus je profil inspirovaný Tour a jako první obsahuje zcela novou technologii VeloCore společnosti Fujikura ve zrychleném zúžení a ultra tuhém profilu špičky. Maximální přenos energie ze špičkové části zvyšuje výkon hlavy hole a rovný kuželový design zvyšuje zatížení a cit.

MAXIMALIZUJTE RYCHLOST SVÉHO MÍČE a KONTROLU VZDÁLENOSTI
Více materiálová konstrukce jádra, zajišťuje maximální stabilitu při přechodu a úderu (maximalizuje MOI hlavy hole) - zvyšuje rychlost a smash faktor.

Na seznamu hráčů, kteří v posledních dvou sezónách hráli se shaftem Ventus ve svých driverech a/nebo fairwayových dřevech, jsou úřadující šampioni Masters a British Open Scottie Scheffler a Cameron Smith, stejně jako známí hráči Tiger Woods, Rory McIlroy, Jordan Spieth, Justin Rose, Dustin Johnson, Phil Mickelson, Viktor Hovland ,Sergio Garcia a mnoho dalších . Na seznamu jsou také vynikající hráčky LPGA Lexi Thompsonová a Nelly Kordová.

 Rozdílovým prvkem konstrukce shaftu VENTUS je patentovaný systém VeloCore ( UMÍSTNĚNÝ NA SPODNÍ STRANĚ SHAFTU), který ovšem někteří výrobci holí na shaftech VENTUS nemají! 

Pokud chcete získat opravdu vynikající shaft s výjimečnými vlastnostmi.Investujte do patentované technologie značky FUJIKURA VeloCore!

Technologie VeloCore 

poskytuje neuvěřitelně stabilní platformu pro výkon a dodatečná integrace jedinečné karbonové tkaniny Spread Tow pracuje v souladu s cílem vytvořit pokročilou celkovou stabilitu, aniž by byl ohrožen pocit hráče.

 

 

 

Fujikura
Výrobce "nejlepších golfových shaftů na světě"

Od svého založení v roce 1995 stojí společnost Fujikura Composites America v čele konstrukce a vývoje s cílem vyrábět nejlepší golfové shafty na světě. Naším posláním je přinášet radost všem golfistům tím, že zlepšujeme jejich hru a maximalizujeme jejich potenciál. Objevte rozdíl, který shaft Fujikura přinese vaší golfové hře.
Společnost Fujikura, lídr v oblasti výkonných golfových shaftů, byla poctěna titulem nejlepšího shaftu pro driver, dřeva a hybridu na PGA Tour.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA