Fujikura Iron Shaft MCI 80 - Stiff - 7

Železa řady MCI (Metal Composite Irons) jsou vybavena technologií Metal Composite Technology, která syntetizuje prvotřídní ocel a grafit do jednoho revolučního kompozitního shaftu pro rovnoměrné rozložení hmotnosti a dokonale vyvážený švih.

3 400 Kč

2 810 Kč bez DPH

  • Kód produktu: MC80I7S
  • Kat. číslo: MC80I7S
  • EAN: 8594213280226

Železa řady MCI (Metal Composite Irons)

Železa jsou vybavena technologií Metal Composite Technology, která syntetizuje prvotřídní ocel a grafit do jednoho revolučního kompozitního shaftu pro rovnoměrné rozložení hmotnosti a dokonale vyvážený švih.

Fujikura
Výrobce "nejlepších golfových shaftů na světě"

Od svého založení v roce 1995 stojí společnost Fujikura Composites America v čele konstrukce a vývoje s cílem vyrábět nejlepší golfové shafty na světě. Naším posláním je přinášet radost všem golfistům tím, že zlepšujeme jejich hru a maximalizujeme jejich potenciál. Objevte rozdíl, který shaft Fujikura přinese vaší golfové hře.
Společnost Fujikura, lídr v oblasti výkonných golfových shaftů, byla poctěna titulem nejlepšího shaftu pro driver, dřeva a hybridu na PGA Tour.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA