Fujikura Wood Shaft Ventus TR Red 60, Stiff

Řada VENTUS TR, která se zrodila z neustálé snahy o zlepšování a je podpořena analýzami enso® a zpětnou vazbou, doplňuje a rozvíjí jeden z nejdůvěryhodnějších a nejprodávanějších shaftů v historii společnosti Fujikura. Vítejte na další úrovni výkonu VENTUS.

9 750 Kč

8 058 Kč bez DPH

Dostupné varianty

Shaft: Fujikura Ventus TR Red

  • Kód produktu: VNTTRRD60WS
  • Kat. číslo: VNTTRRD60WS
  • EAN: 8594213280288

NOVÉ VYMEZENÍ STABILITY...

Fujikura Ventus TR RED Shaft

Fujikura Ventus TR je nový přírůstek do rodiny Ventus se středním náběhem a nízkým spinem. Společnost Fujikura využila své vlastní enso analýzy, aby zjistila, že mnoho hráčů má potřebu zvýšit "torzní tuhost" ve střední a rukojeťové části golfového shaftu. V návaznosti na úspěšnou platformu Ventus s VeloCore přidala společnost Fujikura nové materiály, které zvýšily stabilitu v těchto dvou částech shaftu, aniž by byl obětován sladký pocit, který se stal synonymem pro jméno Ventus.

"Hráči Tour používají Ventus, protože tento shaft je extrémně stabilní a míček odpaluje rovně,"

Na seznamu hráčů, kteří v posledních dvou sezónách hráli se shaftem Ventus ve svých driverech a/nebo fairwayových dřevech, jsou úřadující šampioni Masters a British Open Scottie Scheffler a Cameron Smith, stejně jako známí hráči Tiger Woods, Rory McIlroy, Jordan Spieth, Justin Rose, Dustin Johnson, Phil Mickelson, Viktor Hovland ,Sergio Garcia a mnoho dalších . Na seznamu jsou také vynikající hráčky LPGA Lexi Thompsonová a Nelly Kordová.

 Rozdílovým prvkem konstrukce shaftu VENTUS je patentovaný systém VeloCore ( UMÍSTNĚNÝ NA SPODNÍ STRANĚ SHAFTU), který ovšem někteří výrobci holí na shaftech VENTUS nemají! 

Pokud chcete získat opravdu vynikající shaft s výjimečnými vlastnostmi.Investujte do patentované technologie značky FUJIKURA VeloCore!

Technologie VeloCore 

poskytuje neuvěřitelně stabilní platformu pro výkon a dodatečná integrace jedinečné karbonové tkaniny Spread Tow pracuje v souladu s cílem vytvořit pokročilou celkovou stabilitu, aniž by byl ohrožen pocit hráče.

enso® ANALYTICS

Průběžná analýza enso® ukazuje, že shaft je při přechodu a sešvihu vystaven obrovskému napětí ve střední části. Díky použití neuvěřitelně silné a ultralehké karbonové tkaniny Spread Tow je VENTUS TR schopen zvýšit torzní tuhost v této specifické části, což pomáhá ještě více snížit kroucení a ovalizaci během švihu.

VENTUS TR RED

Nejměkčí část špičky z řady TR je ideální pro hráče, kteří hledají profil se středně vysokým startem, kontrolovaným spinem a zvýšenou stabilitou.

 

 

 

 

Fujikura
Výrobce "nejlepších golfových shaftů na světě"

Od svého založení v roce 1995 stojí společnost Fujikura Composites America v čele konstrukce a vývoje s cílem vyrábět nejlepší golfové shafty na světě. Naším posláním je přinášet radost všem golfistům tím, že zlepšujeme jejich hru a maximalizujeme jejich potenciál. Objevte rozdíl, který shaft Fujikura přinese vaší golfové hře.
Společnost Fujikura, lídr v oblasti výkonných golfových shaftů, byla poctěna titulem nejlepšího shaftu pro driver, dřeva a hybridu na PGA Tour.

Poslední články

GPO FLAGMASTER 1800 - Německá kvalita v každém detailu
Pokud toužíte po kvalitním a výkonném laserovém dálkoměru máme pro Vás dobré zprávy. Právě jsme naskladnili GPO FLAGMASTER 1800, který u nás můžete zakoupit včetně desetileté záruky na optiku! Pokud Vás zajímá více o tomto dálkoměru, přečtěte si o něm více v našem článku.

5763

položek sortimentu

71

prodávaných značek

5

skladů
MasterCard
Maestro
VISA